Χρονομισθώσεις

Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, καθώς προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και το πλεονέκτημα του σταθερού μηνιαίου κόστους. Το leasing δεν περιορίζεται μόνο στα επιβατικά μοντέλα, αλλά κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στον τομέα των επαγγελματικών οχημάτων (LCV), που τα οφέλη είναι πολλαπλάσια και πολύ σημαντικά. Παρακάτω αναλύουμε κάποιους από τους λόγους που κάνουν τη μίσθωση των επαγγελματικών οχημάτων την «έξυπνη» επιλογή.

1) Σταθερά μηνιαία έξοδα

Η ιδιοκτησία ενός επαγγελματικού οχήματος (ή ενός στόλου οχημάτων) συνεπάγεται σε υψηλά ετήσια κόστη και πολλά ακόμη απρόβλεπτα έξοδα. Μισθώνοντας ένα επαγγελματικό όχημα καταβάλλετε μόνο ένα συγκεκριμένο μηνιαίο ποσό, καθορισμένο στις δυνατότητές σας και στο οποίο περιλαμβάνονται τα πάντα εκτός του καυσίμου.

2) Χωρίς το ρίσκο της ιδιοκτησίας

Η αγορά επαγγελματικών οχημάτων ενδέχεται να συνοδεύεται από δεσμεύσεις τόσο για εσάς όσο και για την επιχείρησή σας. Μίσθωση σημαίνει ότι έχετε ένα ή περισσότερα οχήματα στην κατοχή σας, χωρίς όμως το ρίσκο της ιδιοκτησίας (ζημιές, φθορές, καταστροφές, ασφάλειες, φορολογία κ.α.).

3) Ποτέ χωρίς όχημα

Το επαγγελματικό όχημα είναι απαραίτητος συνεργάτης, που δε μπορεί να απουσιάζει ούτε μία μέρα από τη δουλειά σας. Έτσι, μέσω της ελαχιστοποίησης του χρόνου που το επαγγελματικό σας όχημα βρίσκεται ακινητοποιημένο, κερδίζετε χρόνο και χρήμα!

4) Με χαμηλότερη φορολογία

Εάν δεν θέλετε να έχετε οχήματα στο ενεργητικό του ισολογισμού και επιθυμείτε να βελτιώσετε τη ρευστότητα της επιχείρησής σας, το leasing είναι η μοναδική σας επιλογή.

5) Χωρίς δέσμευση κεφαλαίου

Πληρώνοντας μόνο μία σταθερή δόση κάθε μήνα, βοηθά στην ιδανική διαχείριση των πόρων της εταιρείας σας, ενώ δε δεσμεύετε τα κεφάλαια σας, τα οποία παραμένουν στη διάθεσή σας για άλλες επενδύσεις. 

© 2019 VENECAR
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε